Viziune: “Vom creste calitatea si eficienta muncii prin produse si servicii in pas cu tehnica.”

 

Misiune: ”Pro As Company distribuie utilaje, accesorii si scule fiabile utilizatorilor din constructii, reparatii si amenajari asigurind consultanta si service prin oameni bine pregatiti tehnic.”

 

VALORILE in care credem si dupa care ne vom calauzi sint urmatoarele:

·        Spiritul competitiv – ne place intrecerea si vrem sa iesim invingatori

·        Creativitate – vom cauta si folosi continuu idei si abordari noi  

·        Atitudinea pozitiva – deschidere in a asculta, analiza si solutiona situatiile intilnite

·        Utilizarea la maxim a resurselor – vom creste continuu eficienta si eficacitatea in munca pentru a avea randament maxim

·        Tenacitate – vom urmari cu indirjire si convingere atingerea obiectivelor

·        De incredere – ne vom respecta promisiunile si vom fi un sprijin la nevoie

 

Clienti: Vom pune intotdeauna clientii pe locul intii. Ei sint cei care merita toata atentia noastra si catre care se indreapta efortul muncii noastre. Ne vom respecta promisiunile facute si vom aborda cu profesionalism solicitarile lor pentru a le oferi cele mai bune produse si servicii.

 

Angajati: Vrem ca fiecare membru al echipei sa ”traiasca” valorile companiei. Vom rasplati initiativa si performanta fiecarui membru al echipei; vom incuraja competitia constructiva, dezvoltarea profesionala si munca in echipa; ne vom stabili obiective inalte, vom fi tenace in a le obtine si in a utiliza cu maxima eficienta resursele.

 

Actionari: Vom urmari cresterea economica si profitabilitatea in investitiile facute si, ca urmare, asigurarea independentei financiare.

 

Comunitate: Ne vom implica in protejarea mediului inconjurator si vom respecta membrii comunitatii in care ne desfasuram activitatea.